Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina u umaku od šljiva

Piletina u umaku od šljiva

Piletina u umaku od šljiva
  • Objavljeno: Srijeda, 16.10.2013.
  • Broj pregleda: 322
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna piletina u slatkom umaku.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Piletinu posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i pecite ju s obje strane dok ne poprimi zlatno smeđu boju.

Šljive očistite i uklonite im koru. Stavite ih u lonac, dodajte šećer i kuhajte ih, neprestano miješajući, dok skroz ne omekšaju. Dodajte đumbir i kuhajte 5 do 10 minuta.

Piletinu dodajte u umak od kruški i kuhajte ju 5 do 10 minuta, dok skroz ne omekša. Izvadite ju iz lonca, poslažite na tanjure, prelijte umakom i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti