Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina u umaku od soje i meda

Piletina u umaku od soje i meda

Piletina u umaku od soje i meda
  • Objavljeno: Utorak, 22.04.2014.
  • Broj pregleda: 446
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna pileća prsa obogaćena đumbirom.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite pileća prsa.

U zdjeli pomiješajte med, suncokretovo ulje, sojin umak, češnjak, ocat, sezamovo ulje, đumbir i papar. Dobro promiješajte i prelijte smjesom piletinu.

Pecite oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja. Pospite sjemenkama sezama i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti