Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina u umaku od trešanja

Piletina u umaku od trešanja

Piletina u umaku od trešanja
  • Objavljeno: Petak, 13.07.2012.
  • Broj pregleda: 1.835
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Iako se čini kao nespojiva kombinacija uživat ćete u ovoj deliciji.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Stavite piletinu u balsamico ocat. Neka se marinira u hladnjaku 1 sat.

Piletinu s obje strane začinite solju i paprom, i ispecite na roštilju.

Zagrijte trešnje, balsamico ocat, crno vino i sok od nara. Kada prokuha, smanjite vatru i kuhajte oko 3 minute. U maloj zdjeli pomiješajte kukuruzni škrob i vodu. Ulijte smjesu u umak od trešanja. Miješajte i kuhajte umak 2 minute. Uklonite s vatre i dodajte maslac narezan na kockice. Začinite solju i paprom po želji.

Stavite piletinu na veliki pladanj i prelijte umakom od trešanja.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti