Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pita od divljači

Pita od divljači

Pita od divljači
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.216
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Pita na lovački način.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 ° C.

Lagano dinstajte luk na maslacu dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte češnjak i dinstajte na daljnjih minutu. Pospite meso divljači s brašnom te i njega pržite lagano na ulju sve dok ne dobije smeđu boju.

U velikoj poklopljenoj tavi lagano kuhajte meso sa slaninom, lukom, češnjakom, lovorovim listom, temeljcem i vinom. Taman prije nego je meso gotovo dodajte i gljive.

Nastavite kuhati dok sve ne omekša.

Ostavite da se ohladi.

Popunite lim za pečenje s lisnatim tijestom, ali pazite da vam ostane dovoljno tijesta da možete napraviti pokrov s njim.

Napunite sve sa smjesom od mesa, prekrijte s tijestom i pazite da zapečatite rubove. Uz pomoć četke premažite sve s jajetom.

Pecite na 25 minuta ili dok ne dobijete zlatno smeđu boju.

Poslužite vruće.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti