Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa

Pureći kotleti u umaku od meda i senfa
  • Objavljeno: Srijeda, 03.09.2014.
  • Broj pregleda: 1.007
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Zarolani pureći kotleti punjeni slaninom.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pureće kotlete istucite, posolite i popaprite. Stavite na svaki krišku slanine, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Zagrijte ulje u tavi i pecite puretinu oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte temeljac i pustite da proključa. Dodajte peršin, ružmarin, med i senf. Dobro promiješajte. Vratite puretinu i pustite da se kuha u temeljcu oko 5 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti