Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Španjolska piletina s bademima

Španjolska piletina s bademima

Španjolska piletina s bademima
  • Objavljeno: Utorak, 07.01.2014.
  • Broj pregleda: 116
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočna i bogato začinjena.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

S pilećih zabataka uklonite kožicu. Posolite, popaprite i utrljajte ih u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 2 minute sa svake strane.

Premjestite piletinu u lonac, dodajte luk i kuhajte, povremeno miješajući, 10 do 12 minuta. Po potrebi dodajte još ulja.

Dodajte 1 šalicu tople vode i vino. Dodajte bademe i kuhajte, povremeno miješajući, 15 do 20 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti