Španjolska piletina s bademima

Španjolska piletina s bademima

Španjolska piletina s bademima
  • Objavljeno: Utorak, 07.01.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna i bogato začinjena.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih zabataka
  • 1/4 žličice papra
  • 1/2 žličice soli
  • 8 žlica krušnih mrvica
  • 2 nasjeckane glavice luka
  • 8 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 šalice bijelog vina
  • 8 žlica mljevenih badema

Priprema

S pilećih zabataka uklonite kožicu. Posolite, popaprite i utrljajte ih u krušne mrvice. Zagrijte ulje u tavi i pržite piletinu 2 minute sa svake strane.

Premjestite piletinu u lonac, dodajte luk i kuhajte, povremeno miješajući, 10 do 12 minuta. Po potrebi dodajte još ulja.

Dodajte 1 šalicu tople vode i vino. Dodajte bademe i kuhajte, povremeno miješajući, 15 do 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti