Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski but s umakom od mandarine

Svinjski but s umakom od mandarine

Svinjski but s umakom od mandarine
  • Objavljeno: Srijeda, 10.12.2014.
  • Broj pregleda: 58
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odličan izbor za ručak.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na  200°C.

But posolite, popaprite i pospite brašnom i uklonite višak. Zagrijte ulje u velikoj tavi, dodajte luk, češnjak i meso. Pecite ga sa svih strana dok ne porumeni.

Uklonite s vatrom i stavite u vatrostalnu posudu. Dodajte vodu i pecite oko 40 minuta, dok voda potpuno ne ispari.

Izvadite iz pećnice, uklonite luk i češnjak i pustite da prije rezanja stoji oko 10 minuta.

U tavu zagrijte sok od mandarine, zatim dodajte kukuruzni škrob otopljen u vodi, posolite i popaprite po želji. Kuhajte dok umak ne zgusne, dodajte koricu od mandarine i promiješajte. Poslužite s mesom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti