Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.03.2016.
  • Broj pregleda: 153
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Češnjak ima moćno antikancerogeno djelovanje.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pomiješajte limun, češnjak i 1 žlicu maslinovog ulja. Premažite svinjske kotlete marinadom, posolite i popaprite. Pokrijte folijom i pustite da stoje u hladnjaku barem 3 sata.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U tavi zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja i pecite kotlete 3 do 4 minute sa svake strane.

Stavite kotlete na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti