Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski kotleti u umaku od borovnica

Svinjski kotleti u umaku od borovnica

Svinjski kotleti u umaku od borovnica
  • Objavljeno: Utorak, 01.07.2014.
  • Broj pregleda: 49
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Savršena kombinacija.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Svinjske kotlete dobro istucite, popaprite i posolite. Stavite ih na lim za pečenje, pouljite i pecite oko 45 minuta.

U međuvremenu u loncu pomiješajte borovnice i sok od limuna. Kuhajte, neprestano miješajući, dok smjesa ne postane glatka. Dodajte med i dobro promiješajte. Držite na toplom dok se meso ne ispeče.

Izvadite meso iz pećnice i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja. Prelijte umakom i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti