Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski kotleti u umaku od jabuka

Svinjski kotleti u umaku od jabuka

Svinjski kotleti u umaku od jabuka
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.06.2013.
  • Broj pregleda: 4.184
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočni kotleti u ukusnom umaku.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Osušite kotlete i začinite ih solju i paprom. Zagrijte ulje na tavi, pecite kotlete dok ne poprime zlatno smeđu boju. Uklonite ih s vatre i ostavite sa strane.

Dodajte maslac, luk, češnjak, gljive i jabuku. Kuhajte 5 do 10 minuta. Dodajte sok od jabuke, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 15 minuta.

Dodajte temeljac, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte vrhnje za kuhanje i dobro promiješajte.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti