Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi

Svinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi

Svinjski odresci u limunsko-biljnoj marinadi
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 7.572
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odlični svinjski odresci za šest osoba!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U velikoj plastičnoj posudi, pomiješajte sok od limuna, ulje, češnjak, sol, origano i papar. Stavite odrezak u posudu, zatvorite i držite u frižideru na minimalno 2 sata ili preko noći. Često okrećite posudu kako bi distribuirali marinadu.

Zagrijte roštilj na visoku toplinu.

Uklonite odreske iz posude i prebacite preostalu marinadu u lonac za umake. Dovedite marinadu do vrenja, maknite s vatre i stavite sa strane.

Lagano nauljite rešetke roštilja. Pecite odreske na 5 do 7 minuta po strani, često ih premazujući s kuhanom marinadom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti