Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjski odresci u limunskoj marinadi

Svinjski odresci u limunskoj marinadi

Svinjski odresci u limunskoj marinadi
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.234
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odresci u limunskoj marinadi i dobar hlad je sve što vam treba!
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U plastičnoj posudi s poklopcem ili vrećici s patent zatvaračem pomiješajte sok od limuna, ulje, češnjak, sol, origano i papar. Stavite odreske unutra i držite u frižideru na 2 sata ili preko noći. Često okrećite posudu/vrećicu kako bi se marinada dobro raspršila po mesu.

Zagrijte roštilj na jaku toplinu.

Izvadite odreske iz posude/vrećice, a ostatak marinade prebacite u lonac za umake. Dovedite marinadu do vrenja, a zatim ju maknite sa strane.

Lagano nauljite rešetke roštilja. Pecite odreske na 5-7 minuta po strani, često ih mažući s marinadom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti