Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svinjsko pečenje s pivom i grahom

Svinjsko pečenje s pivom i grahom

Svinjsko pečenje s pivom i grahom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.527
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Od ovoga će vam ostati osmjeh na licu barem dva dana!
Vrijeme pripreme: 5:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva C.

U velikoj tavi na srednje visokoj toplini, lagano popecite but sa svih strana, na oko 10 minuta. Stavite meso u veliki lim za pečenje. Prelijte grahom, pivom i rajčicama. Rasporedite luk, kozjak, češnjak, lovor i grančice ružmarina oko pečenja te začinite sa soli i paprom.

Poklopite i pecite na 4 sata. Podignite temperaturu na 220 stupnjeva C i pecite još jedan sat.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti