Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bakalar u umaku s rotkvicama

Bakalar u umaku s rotkvicama

Bakalar u umaku s rotkvicama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 1.491
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Bakalar s povrćem kakv još niste probali.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Očistite ribu. Nasjeckajte češnjak, luk, đumbir, rotkvice i čili papričicu.

U tavi pirjajte sastojke za umak i rotkvice. Kuhajte na srednje jakoj vatri oko 15 minuta dok se umak malo ne zgusne, a rotkvice ne omekšaju.

Dodajte ribu i kuhajte 5 minuta, ovisno o debljini ribe. Pažljivo preokrenite bakalar i kuhajte još 5 minuta. Neprestano polijevajte umak preko ribe. Poslužite toplo uz zdjelu riže.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti