Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dimljeni losos s fettuccinima

Dimljeni losos s fettuccinima

Dimljeni losos s fettuccinima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 6.055
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Teško ćete pogriješiti s dimljenim lososom.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, a zatim na njemu dinstajte luk na laganoj vatri. Dodajte vrhnje, vlasac i senf u prahu. Začinite solju i paprom te dovedite sve do vrenja.

Smanjite vatru i miješajte dok se umak ne zgusne.

Dodajte lososa i sok od limuna te miješajte dok se sve ne zagrije. Zadržavajte umak toplim.

U međuvremenu, skuhajte fettuccine u blago posoljenoj kipućoj vodi dok ne budu al dente. Dobro ocijedite i vratite u istu tavu.

Pomiješajte umak s tjesteninom i odmah poslužite tako da sve prelijete s rajčicama i parmezanom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti