Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Grčki pečeni halibut

Grčki pečeni halibut

Grčki pečeni halibut
  • Objavljeno: Srijeda, 07.11.2012.
  • Broj pregleda: 921
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusno začinjena riba.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte u tavi 1 žlicu maslinovog ulja. Utrljajte u halibut 1/4 žličice soli i papra. Pecite halibut samo na jednoj strani 3 do 4 minute. Stavite na tanjur i ostavite sa strane

Dodajte preostali dio ulja, komorač i liker. Kuhajte povremeno miješajući oko 8 minuta. Dodajte češnjak i kuhajte oko 1 minutu.

Dodajte rajčicu, 1/2 šalice vode, slanutak, preostali dio soli i papra i origano. Pustite da proključa, zatim smanjite vatru, dodajte halibut tako da pečena strana bude okrenuta prema gore. Kuhajte 5 do 10 minuta i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti