Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Halibut s maslacem i limunom

Halibut s maslacem i limunom

Halibut s maslacem i limunom
  • Objavljeno: Srijeda, 08.04.2015.
  • Broj pregleda: 127
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Brzo spremna, zdrava i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U malopj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. kada se maslac rastopi, dodajte sok od limuna, ružmarin, sol i papar.Dobro promiješajte. Uklonite s vatre i smjesom premažite ribu.

Ribu stavite u vatrostalnu posudu i preko nje prelijte ostatak smjese od maslaca. Pecite u pećnici oko 30 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti