Halibut s maslacem i limunom

Halibut s maslacem i limunom

Halibut s maslacem i limunom
  • Objavljeno: Srijeda, 08.04.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Brzo spremna, zdrava i ukusna riba.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta halibuta
  • 4 žlice maslaca
  • sok od 1 limuna
  • 1 žličica morske soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1/2 žličice ružmarina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U malopj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. kada se maslac rastopi, dodajte sok od limuna, ružmarin, sol i papar.Dobro promiješajte. Uklonite s vatre i smjesom premažite ribu.

Ribu stavite u vatrostalnu posudu i preko nje prelijte ostatak smjese od maslaca. Pecite u pećnici oko 30 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti