Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lagana mediteranska riba

Lagana mediteranska riba

Lagana mediteranska riba
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12.09.2016.
  • Broj pregleda: 237
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Priprema ribe je zaista jednostavna, a donosi mnoštvo okusa.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Postavite filete iverka na list aluminijske folije i začinite mješavinom začina. U posudi pomiješajte rajčicu, luk, masline, kapare, maslinovo ulje, limunov sok , sol i papar. Marinadu prelijte preko fileta i pažljivo ih umotajte u foliju.

Poslažite paketiće folije na lim za pečenje i pecite 30 do 40 minuta.

Saznajte kako riba smanjuje rizik od nastanka srčanog udara!

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti