Losos s kaparama i ružmarinom

Losos s kaparama i ružmarinom

Losos s kaparama i ružmarinom
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna riba zapečena u foliji.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 losos filea
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1 žlica ružmarina
  • 8 kriški limuna
  • 1/4 šalice limunovog soka
  • 1/2 šalice bijelog vina
  • 4 žličice kapara

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Pripremite 4 komada aluminijske folije. Losos filee namastite, začinite solju, paprom i ružmarinom. Svaki file stavite u posebnu foliju. Na svaki file stavite 2 kriške limuna, 1 žlicu limunovog soka, 2 žlice vina i 1 žlicu kapara. Losos čvrsto umotajte, poslažite na lim za pečenje i pecite u pećnici oko 10 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti