Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom

Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom
  • Objavljeno: Srijeda, 27.05.2015.
  • Broj pregleda: 335
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ružmarin daje poseban okus, a kiselo vrhnje svježinu.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Filete lososa pospite solju, paprom i prelijte limunovim sokom.

Pomiješajte ružmarin i vrhnje i premažite svaki filet. Pecite oko 10 minuta, izvadite i pustite da stoji 2 do 3 minute prije posluživanja.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti