Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos s koricom od limuna i parmezana

Losos s koricom od limuna i parmezana

Losos s koricom od limuna i parmezana
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.04.2016.
  • Broj pregleda: 81
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Hrskav izvana, a sočan i mekan iznutra.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Gornji dio fileta premažite senfom, posolite i popaprite. U zdjelici pomiješajte krušne mrvice, limunovu koricu, preostali dio senfa, malo soli i papra. U drugoj zdjeli pomiješajte maslac i maslinovo ulje. Umiješajte maslac u krušne mrvice.

Premažite losos smjesom od krušnih mrvica, poslažite na lim za pečenje i pecite oko 10 do 15 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti