Losos s parmezanom

Losos s parmezanom

Losos s parmezanom
  • Objavljeno: Petak, 16.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusni losos s hrskavom korom od parmezana.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 1 žličica parmezana
  • 1 žličica soka od limuna
  • 1 žličica origana
  • 1/2 žličice papra
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • sol
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Pomiješajte parmezan, origano, papar i češnjak. Filete dobro utrljajte u smjesu, posolite i pospite sokom od limuna. Pustite da stoji 10 do 15 minuta.

Zagrijte ulje i tavi. Pecite losos 4 do 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti