Losos s ružmarinom i limunom

Losos s ružmarinom i limunom

Losos s ružmarinom i limunom
  • Objavljeno: Utorak, 05.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tjedno biste trebali jesti barem 2 porcije ribe.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g fileta lososa
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/3 šalice suhog bijelog vina
  • 1/8 šalice soka od limuna
  • 1 žlica meda
  • 1/2 žlice nasjeckanog ružmarina
  • sol
  • papar

Priprema

Losos posolite, popaprite i polijte uljem. Zagrijte tavu i pecite losos oko 4 minute sa svake strane. Uklonite losos s tave i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte vino, sok od limuna, med i ružmarin. Kuhajte oko 2 minute i dodajte losos tako da koža bude prema gore. Uklonite s vatre, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti