Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos sa balzamičnim octom

Losos sa balzamičnim octom

Losos sa balzamičnim octom
  • Objavljeno: Utorak, 20.09.2016.
  • Broj pregleda: 455
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Glazura od balzamičnog octa u kombinaciji s lososom postat će vaš omiljeni riblji specijalitet.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Na maslinovom ulju dinstajte luk i češnjak oko 3 minute. Dodajte bijelo vino, med, balzamični ocat, senf, sol i papar. Pirjajte na laganoj vatri dok se glazura ne zgusne, uz povremeno miješanje.

Losos posložite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Prelijte glazurom i pospite origanom. Pecite u zagrijanoj pećnici oko 15 minuta.

Preostalu glazuru nanesite kistom preko fileta, te začinite solju i paprom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti