Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Losos u umaku od manga

Losos u umaku od manga

Losos u umaku od manga
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 1.705
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Odlična kombinacija ribe i soka od manga nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Stavite filete lososa u posudu za pečenje. Ulijte sok od manga i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi 20 minuta.

Zagrijte pećnicu na 230˚C. Ocijedite filete, a sok od manga stavite sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje. Pecite filete na srednje jakoj vatri 5 minuta.

Filete stavite u lim za pečenje i pecite u pećnici 2 do 3 min. Izvadite iz pećnice i stavite sa strane.

Ulijte sok od manga u mali lonac za pirjanje i pustite da kuha 5 minuta. Umak prelijte preko fileta lososa. Ukrasite s vlascem i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti