Medena tilapija

Medena tilapija

Medena tilapija
  • Objavljeno: Petak, 30.11.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna riba u marinadi od meda.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta tilapije
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 žlice meda
  • 2 žlice soka od limete
  • 1 žličica limunove korice
  • 2 češnja češnjaka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1/3 šalice brašna
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Filete začinite solju i paprom. Pomiješajte maslinovo ulje, med, sok od limete i koricu, i nasjeckani češnjak. Prelijte filete i pustite da se marinira za sat vremena. U brašno dodajte malo soli, papra i limunovu koricu i stavite sa strane.

Zagrijte maslinovo ulje. Uvaljajte svaki komad tilapije u brašno i pecite na vrućem ulju 3 do 4 minuta sa svake strane. Pečenu ribu stavite na papirnate ručnike da upiju višak ulja. Poslužite ribu uz prilog po želji.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti