Mediteranski losos

Mediteranski losos

Mediteranski losos
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.07.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjen mediteranskim začinima.
Vrijeme pripreme: 8:25h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1/4 nasjeckane glavice luka
  • 2 žlice ružmarina
  • 1 žličica origana
  • 1 žličica timijana
  • 1/2 šalice maslinovog ulja
  • 1/4 šalice limunovog soka
  • 1/2 šalice nasjeckanih rajčica
  • 2 šalice kuhane quinoe

Priprema

Stavite losos u posudu. Pomiješajte češnjak, luk, začine, ulje i limunovo sok. Dodajte rajčice i prelijte preko lososa. Pokrijte i držite u hladnjaku 8 sati.

Zagrijte gril tavu. Pecite losos 5 do 6 minuta sa svake strane. Poslužite odmah uz quinou.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti