Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Odresci od oslića

Odresci od oslića

Odresci od oslića
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 5.725
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kvalitetan ručak za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

1. Zagrijte gril i rešetku pokrijte slojem aluminijske folije. Naribajte đumbirov korijen. Narežite mladi luk na tanke trake.

2. Izmiješajte mladi luk, đumbir, nasjeckani peršin i šećer. Dodajte 1 žlicu vode.

3. Obrišite riblje odreske. Začinite po ukusu solju i paprom. Postavite na 4 odvojene, 20x20 cm aluminijske folije.

4. Pažljivo prelijte smjesom đumbira po ribi.

5. Narežite maslac na kocke i postavite preko ribe.

6. Lagano presavinite foliju preko mesa ribe da se prekrije i napravi paketić.

7. Stavite na zagrijani gril i pecite 10-12 minuta, ili dok ne bude gotovo.

8. Stavite paketiće ribe na pojedinačne tanjure. Odmah poslužite sa svježe kuhanim povrćem.

 

Savjet kuhara

Ako više volite laganiji okus đumbira, narežite ga umjesto ribanja i izvadite prije posluživanja.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti