Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Oslić zapečen s parmezanom

Oslić zapečen s parmezanom

Oslić zapečen s parmezanom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.442
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 297 kcal / 1.242,65 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Ukusno jelo prikladno za bilo koje doba godine. 
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 220 °C. Zeleni dio mladog luka sitno nasjeckajte i pomiješajte s jogurtom i senfom. U posebnu zdjelu pomiješajte krušne mrvice, parmezan i maslac. Filete osliča očistite od kostiju i osušite papirnatim ručnikom. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje te na njega poslažite filete oslića, potom ih posolite i popaprite. Na filete ravnomjerno nanesite smjesu s lukom, a zatim nanesite smjesu s krušnim mrvicama i parmezanom. Stavite u pećnicu i pecite 10 do 12 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti