Pečeni brancin s povrćem

Pečeni brancin s povrćem

Pečeni brancin s povrćem
  • Objavljeno: Petak, 02.04.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavan način za pripremu ukusnog pečenog brancina s povrćem.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300 g mladog krumpira
  • 1 crvena paprika
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • ružmarin
  • 2 fileta brancina
  • 25 g prepolovljenih crnih maslina
  • ½ limuna narezanog na tanke ploške
  • sjeckani svježi bosiljak

Priprema pečenog brancina s povrćem

1. Zagrijte pećnicu na 180°C.

2. Krumpir i papriku operite te narežite na kockice.

3. Rasporedite krumpir i papriku na lim obložen papirom na pečenje. Prelijte 1 žlicom ulja te posipajte ružmarinom, solju i paprom. Pomiješajte i pecite 25 minuta.

4. Stavite filete ribe na vrh i poslažite masline, par kriški limuna i pospite preostalim uljem. Pecite još 15 minuta.

5. Pospite svježim bosiljkom i poslužite uz salatu po izboru.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti