Riba s krumpirom i povrćem

Riba s krumpirom i povrćem

Riba s krumpirom i povrćem
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagani obrok bez glutena.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 388 kcal / 1.623,39 kJ

Sastojci

  • 5 malih krumpira izrezanih na kockice
  • 1 narezana glavica luka
  • 2 češnja grubo nasjeckanog češnjaka
  • ½ žličice origana
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • ½ limuna izrezanog na kriške
  • 2 velike rajčice izrezane na kriške
  • 2 fileta aljaške kolje (oko 200 g)
  • 1 žlica grubo nasjeckanog peršina

Nutritivne vrijednosti

  • Proteini 23g
  • Ugljikohidrati 42g
  • Masti 13g
  • Zasićene masti 2g
  • Vlakna 6g

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Stavite krumpir, luk, češnjak, origano i maslinovo ulje u lim za pečenje. Začinite i izmiješajte rukama. Pecite 15 minuta. Promiješajte i pecite još 15 minuta.

Dodajte limun i rajčice i pecite 10 minuta, a zatim na vrh stavite riblje filete i pecite još 10 minuta. Prije posluživanja pospite peršinom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti