Sardine u umaku od češnjaka

Sardine u umaku od češnjaka

Sardine u umaku od češnjaka
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ručak koji će vas oduševiti.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g svježih sardina
  • 6 češanja češnjaka
  • 1 šalica ulja kanole
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 žlica soka od limuna
  • 1/2 žličice soli

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje u tavi. Pecite sardine 2 do 3 minute sa svake strane. Uklonite ih s vatre i pustite da stoje sa strane.

U blender stavite češnjak, ulje kanole, sol i limun. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna.

Umak stavite u tavu, vratite sardine i pustite da se kuha dok umak ne proključa. Poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti