Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Google prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Šparoge s listom (riba)

  • Objavljeno: 01.01.2012.
  • Izmjena: 14.08.2015.

Šparoge s listom (riba)

Šparoge s listom (riba)
Energetska vrijednost: 130 kcal / 543,92 kJ

Sastojci

Ugodan spoj mediteranske kuhinje
Kategorija: Jela od ribe
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

Šparoge kuhati u slanoj vodi 5 min te ocijediti i staviti na stranu. Filete lista natrljati solju i limunovom/limetinom koricom. Ako se radi o kultiviranim šparogama (iz uzgoja), staviti samo po 1 ili eventualno 2 (ako su manje), a nekoliko komada ako su divlje šparoge, na rub fileta, zarolati filete oko šparoga i osigurati čačkalicom da se ne otvore. Tako napravljene rolice poslagati u posudu za pečenje, na dno prekriveno papirom za pečenje. U posebnoj posudi umiješati ostatak šparoga, sol, koricu limuna, vlasac, crni papar i senf i dijelom smjese premazati preko rolica. Peći na 200°C/ 15-20 minuta Premazivati svakih 7 minuta i na kraju preliti s ostatkom smjese.

Tagovi:

Komentari

Trenutno nema komentara

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli komentirali sadržaj.

    Vezani recepti

    Popularni recepti

    Preporučeni recepti

    
    Zatvori oglas