Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjestenina s rajčicom i tunom

Tjestenina s rajčicom i tunom

Tjestenina s rajčicom i tunom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 12.153
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Brzo pripremljen ručak za sve ljubitelje tjestenine.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U većoj posudi zagrijte maslinovo ulje preko srednje jake vatre. Dodajte češnjak i pirjajte 1 minutu. Dodajte 2 žlice peršina i kuhajte 1 minutu. Dodajte pelate i začinite solju i paprom. Kuhajte na laganoj vatri dok se umak ne zgusne, oko 20 minuta. Dodajte maslac, a zatim umiješajte tunu.

U međuvremenu, skuhajte tjesteninu al dente i ocijedite. Dodajte tjesteninu u umak od tune i dobro promiješajte. Prije posluživanja ukrasite s malo peršina.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti