Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tuna s umakom od češnjaka

Tuna s umakom od češnjaka

Tuna s umakom od češnjaka
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.675
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 240 kcal / 1.004,16 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Brzo pripremljena ukusna riba!
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Češnjak prepecite na 1 čajnoj žličici ulja 30 do 60 sekundi na vrlo slaboj vatri. Odmah dodajte ocat, polovicu soli i polovicu papra. Promiješajte i ugasite vatru.

Ribu pospite s preostalim paprom i solju. Zagrijte preostale 2 žličice ulja preko srednje topline. Ribu pecite 4 do 5 minuta sa svake strane.

Ribu poslužite s umakom od češnjaka posutu peršinom ili bosiljkom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti