Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečena tilapija s artičokama

Zapečena tilapija s artičokama

Zapečena tilapija s artičokama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 1.819
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 276 kcal / 1.154,78 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Blagi okus artičoke ovo jelo čini još boljim.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Ribu stavite na lim. Pospite češnjakom, solju i paprom. Nasjeckajte artičoke, pomiješajte ih s rajčicama i dodajte u lim za pečenje. Prelijte uljem i pospite peršinom. Stavite da se peče oko 12 minuta.

Limun narežite na kriške i poslužite s pečenom tilapijom i povrćem.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti