Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni losos

Zapečeni losos

Zapečeni losos
  • Objavljeno: Petak, 05.04.2013.
  • Broj pregleda: 1.225
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Sočni losos pečen u vlastitom soku.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pomiješajte češnjak, kopar, papar, sol, limunov sok i maslinovo ulje. Premažite losos marinadom i ostavite da stoji u hladnjaku najmanje 1 sat.

Zagrijte pećnicu na 190°C. Svaki komad lososa stavite u aluminijsku foliju i stavite na svaki komad 1/2 žlice maslaca. Zamotajte losos i pecite 35 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti