Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Google prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zapečeni losos

  • Objavljeno: 01.01.2012.
  • Izmjena: 20.08.2015.

Zapečeni losos

Zapečeni losos

Sastojci

Losos zapečen s rajčicama i kruhom.
Kategorija: Jela od ribe
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Luk izrežite na kockice. Pirjajte luk na ulju dok ne omekša. Dodajte smrznuti špinat i 3 žlice vode. Pokrijte i kuhajte 15 minuta uz povremeno miješanje. Nakon toga maknite poklopac i kuhajte 5 minuta.

Ogulite češnjak i izrežite ga na kockice. Operite peršin i nasjeckajte ga. Zagrijte maslac u tavi i prepržite češnjak. Dodajte peršin. Kruh nasjeckajte i pržite dok ne dobije zlatnu boju.

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Rajčice prerežite na pola. Špinat začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem. Stavite u vatrostalnu posudu zajedno s rajčicama i prelijte vrhnjem.

Operite filete lososa i osušite ih papirnatim ručnicima. Začinite ih solju i paprom i stavite ih na špinat.

Losos stavite na špinat, a na losos kruh s češnjakom. Pecite u pećnici oko 20 minuta.

Izvadite losos iz pećnice i poslužite s rižom.

Tagovi:

Komentari

Trenutno nema komentara

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli komentirali sadržaj.

    Vezani recepti

    Popularni recepti

    Preporučeni recepti

    
    Zatvori oglas