Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Niskomasna tjestenina boscaiola

Niskomasna tjestenina boscaiola

Niskomasna tjestenina boscaiola
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 9.759
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ako pazite na kilograme ovo je dobar izbor za vas
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Kuhati tjesteninu dok ne omekša.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 1 žlicu mlijeka u glatko tijesto. Dodajte ostatak mlijeka, temeljac, sol i papar.

Zagrijte maslinovo ulje, dodajte slaninu, luk i češnjak. Pržite 6 minuta ili dok ne postane zlatno. Dodajte gljive. Kuhajte dok gljive ne omekšaju.

Ocijedite tjesteninu. Stavite na stranu. Kuhajte smjesu s mlijekom 2 minute ili dok umak ne prokuha. Dodajte tjesteninu, slaninu i peršin. Smanjite toplinu. Ukrasite peršinom i poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti