Niskomasna tjestenina carbonara
Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g špageta
- maslinovo ulje
- 150g slanine
- 1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
- 3 jaja
- 50g parmezana, sitno sjeckanog
- 2 žlice peršina, nasjeckanog
Priprema
- Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
- U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
- Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
- Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineŠpageti sa čilijem i gljivama30 min12345
-
Jela od tjestenineŠpageti s krem umakom od šampinjona i pancete20 min12345
-
Jela od tjestenineMeksički špageti50 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s inćunima i kaparima20 min12345
-
Jela od tjestenineŠpageti sa sardinama20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaQuiche sa špinatom i šunkom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
DesertiPowered by dm: Kolač od limete i pistacije1:45h12345
-
Salate
-
Kruh i pecivaHrenovke u lisnatom tijestu20 min12345
-
Kruh i pecivaKruh sa chia sjemenkama1:20h12345