Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Niskomasna tjestenina carbonara

Niskomasna tjestenina carbonara

Niskomasna tjestenina carbonara
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 13.605
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.

U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.

Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.

Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti