Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjestenina s keljom i ricottom

Tjestenina s keljom i ricottom

Tjestenina s keljom i ricottom
  • Objavljeno: Utorak, 12.07.2016.
  • Broj pregleda: 184
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kelj je jako dobar izvor kalcija, kalija i bakra.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte ga oko 45 sekundi. Dodajte vodu, tjesteninu, limunovu koricu i sok. Kuhajte dok ne proključa, dodajte kelj i sol. Smanjite vatru, poklopite i kuhajte oko 10 minuta.

U međuvremenu pomiješajte ricottu, parmezan i krem sir. Kada tjestenina omekša, dodajte smjesu od ricotte, sol, papar i dobro promiješajte.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti