Juha od celera i kruške

Juha od celera i kruške

Juha od celera i kruške
  • Objavljeno: Srijeda, 16.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zagrijte se ovom neobičnom juhom.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 4 nasjeckane glavice luka
  • 2 sitno nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 nasjeckan korijen đumbira, veličine palca
  • 800g nasjeckanog celera
  • 4 nasjeckane zrele kruške
  • 1l povrtnog temeljca
  • 1 žlica peršina
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u loncu. Dodajte luk, češnjak i đumbir. Poklopite i kuhajte na srednje jakoj vatri oko 5 minuta. Dodajte celer, kruške i temeljac. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 20 do 30 minuta.

Pomoću štapnog miksera sve sastojke dobro izmiksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Vratite u lonac, malo ugrijte, dodajte peršin, sol i papar po želji i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti