Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Juha od kestena

Juha od kestena

Juha od kestena
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.10.2015.
  • Broj pregleda: 2.037
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Kesteni su odličan izvor mangana.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Napravite rez na svakom kestenu. Stavite kestenje u lim za pečenje, posolite i pecite u pećnici oko 30 minuta. Izvadite ih iz pećnice i ogulite.

Zagrijte maslinovo ulje i dodajte luk i češnjak. Dodajte narezane gljive, pečene kestene i sol. Kuhajte dok gljive ne omekšaju. Dodajte dvije šalice vode (ili tri) i ostavite da prokuha. Pustite da kuha 15 minuta. Uklonite s vatre i dobro izmiješajte štapnim mikserom.

Otkrijte 5 razloga zbog kojih je dobro jesti pečene kestene!

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti