Juha od piva i luka

Juha od piva i luka

Juha od piva i luka
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pivo je odličan izvor vitamina B.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana mlada luka
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 žlice maslaca
  • 2 žlice brašna
  • 750ml povrtnog temeljca
  • 200ml piva
  • 75g parmezana
  • 3 žlice nasjeckanog peršina

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte luk i pržite oko 5 minuta. Dodajte češnjak i pržite oko 30 sekundi. Dodajte brašno i pržite oko 2 minute. Dodajte temeljac i pivo i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i kuhajte oko 20 minuta.

Juhu izlijte u tanjure, pospite peršinom i parmezanom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti