Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kiselo - ljuta juha

Kiselo - ljuta juha

Kiselo - ljuta juha
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.370
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Okus istoka za 4-6 osoba.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

U zdjelici srednje veličine nakvasite gljive u toploj vodi kroz 20 minuta, zatim ih procijedite, istisnite višak tekućine i narežite ih na trakice od 1 centimetra.

U maloj zdjelici promiješajte kukuruzno brašno i šeri, a mješavinu zatim stavite na stranu.

Stavite svinjski but u veliki lonac, neka bude potpuno pokriven vodom. Kuhajte dok ne omekša, a zatim ga ohladite i razrežite na komade.

Dovedite temeljac do vrenja. Umiješajte svinjetinu, gljive i izdanke bambusa.

Kuhajte tako 10 minuta, a zatim umiješajte umak od soje i ocat od crnog vina. Zasolite i zapaprite, a zatim umiješajte mješavinu kukuruznog brašna koju ste stavili na stranu.

Nastavite miješati sve dok se juha ne zgusne.

Uklonite juhu s peći, umutite jedno jaje u nju. Zatim dodajte i tofu tako da miješate dok se juha ponovno grije.

Juhu poslužite vruću.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti