Kremasta juha od potočarke

Kremasta juha od potočarke

Kremasta juha od potočarke
  • Objavljeno: Utorak, 05.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Potočarka je jako dobar izvor fosfora, magnezija i kalcija.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslaca
  • 1 nasjeckani mladi luk
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 nasjeckani krumpir
  • 2 svežnja potočake
  • 2 žlice soka od limuna
  • sol
  • papar

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac, dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte temeljac i krumpir, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta.

Uklonite s vatre, dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomoću štapnog miksera smjesu dobro izmiješajte, vratite na vatru, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti