Peciva od bundeve i kadulje

Peciva od bundeve i kadulje

Peciva od bundeve i kadulje
  • Objavljeno: Četvrtak, 11.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tako jednostavna za pripremu, a tako ukusna.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 šalice glatkog brašna
  • 2 žličice praška za pecivo1/2 žličice sode bikarbone
  • 1/2 žličice soli
  • 2 žlice maslaca
  • 1 šalica nasjeckane bundeve
  • 1/2 šalice jogurta
  • 3 žlice sušene kadulje

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U blenderu izmiksajte bundevu dok ne postane kompaktna. U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol i kadulju. Dodajte maslac i dobro promiješajte.

U drugoj zdjeli pomiješajte bundevu i jogurt. Smjesu dodajte u suhe sastojke i rukama dobro promiješajte.

Rukama oblikujte okruglice, poslažite ih na lim za pečenje i malo pritisnite po sredini da budu ovalne. Pecite oko 15 minuta. Pustite da se malo ohladi i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti