Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Topli kruh od limuna

Topli kruh od limuna

Topli kruh od limuna
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.10.2012.
  • Broj pregleda: 2.933
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusni slatki kruh!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 180 ° C. Namastite lim za pečenje.

Mikserom izmiješajte maslac, 1 šalicu šećera i koricu limuna. Dodajte jaja, jedno po jedno, miksajući nakon svakog.

Dodajte pola brašna i pola mlijeka u smjesu. Lagano promiješajte. Dodajte preostalo brašno i mlijeko. Smjesu stavite u lim za pečenje. Pecite 45 do 50 minuta.
Preostali šećer i 1 / 3 šalice soka od limuna pomiješajte. Prelijte preko vrućeg kruha. Ostavite da se hladi.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti