Topli kruh

Topli kruh

Topli kruh
  • Objavljeno: Petak, 01.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavan i ukusan.
Vrijeme pripreme: 2:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g brašna
  • 2 žličice soli
  • 7g suhog kvasca
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 300ml vode

Priprema

Pomiješajte brašno, sol i kvasac. Dodajte ulje i vodu, i dobro promiješajte. Ostavite da se diže 1 sat.

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite tijesto u lim za pečenje i ostavite da se diže još 1 sat.

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Kruh pecite oko 25 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti