Pileći ražnjići u umaku od meda

Pileći ražnjići u umaku od meda

Pileći ražnjići u umaku od meda
  • Objavljeno: Petak, 21.08.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjena i mekana piletina u kombinaciji s tikvicama.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g piletine, nasjeckane na kockice
  • 2 tikvice, nasjeckane na kockice
  • 3 žlice meda
  • 1/4 šalice aceta balsamica
  • sol
  • papar
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
     

Priprema

U zdjeli pomiješajte med, aceto balsamico, maslinovo ulje i češnjak. Piletinu posolite i popaprite, prelijte marinadom i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite piletinu i tikvice. Pecite 2 do 3 minute sa svake strane. Med je odličan dodatak marinadama za piletinu, a ovdje pročitajte zašto ga volimo.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti